kruikje

kruikje
Korinthisch

zaterdag 11 oktober 2014

de wrevel weggenomen, de pruillip ingetrokken//*


 br />


"goed beeld"


Nederlands: Klassieke spoorwegbeveiliging op d...
 Klassieke spoorwegbeveiliging op de Ahrtalbahn. Deze foto heb ik gemaakt, en als je me niet geloofd dat neem je maar contact met me op. (Photo credit: Wikipedia)

Tot mijn grote spijt geef ik toe: wij zijn de draad al even kwijt, hoewel ik mij af wil vragen of iemand op deze wereld daar nu erg mee zitten zal. Natuurlijk, iedereen die een beetje gewend is om te gaan met geld en daarvan wat aankopen te doen voor zijn persoonlijk levensonderhoud, misschien af en toe iets extra's zoals een kledingstuk of schoeisel, die zal begrijpen dat wanneer de portemonnaie ineens wat rooskleuriger van aanzien wordt dat dan al snel de bovenkamer word verlicht en verlucht tot bevrijding van al te zware lasten zoals verkiezingswinst en profijtbeginselen. Natuurlijk begint er weer iemand te roepen dat de logica zo ver te zoeken is, maar ik kan slechts mij bepalen tot een woord van dank voor het in ontvangst nemen van a. het diploma voor het lyceum  b. de Orde van St. Michael and St. George  c. een stevige verankering van de leun- en studiestoel in een bezitting van 4 ha. groot//
titel: "room in a space"


Te mijn consent is er een 'iets' verdwenen, een heiïge damp, un valeur de vapeur, an holy vision happened yesterday night to me and also today: I have seen the person of Jezus Christ our Savior right in my study /with the unidentified space/ wellicht was het waarover zovelen zolang over getwijfeld hebben, maar ik niet: heden toonde de Heer mij de calix, de kelk, en er was geen wantrouwen in mij. Het is alsof JC ten hemel is gevaren en meer kan ik thans niet zeer begrijpen.


Het is niet juist te bedenken dat men daartoe om zo'n visioen te schouwen medicijnen behoeft, hoewel het mijn eerlijke getuigenis is dat JC zich nimmer zeer onbetuigd heeft gelaten in het verstrekken van passende medicatie.